google-site-verification=sBk9zkyxuNDRz-IScBT5pgDyjDS9raS5baDFnnh0X8Y

Пребарување

Критериуми за пребарување

Пребарај:

Производи кои ги исполнуваат критериумите за пребарување

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Illustrator
Illustrator Овој курс е наменет за слушателите кои имаат одредени предзнаења за работа на компјут..
5.800,00 €
без ДДВ: 5.800,00 €
Вештини на преговарање
Вештини на преговарање Цел на обуката Целта на обуката е стекнување вештини на преговарање пр..
5.192,00 €
без ДДВ: 4.400,00 €
Ефективно лидерство и менаџмент
Ефективно лидерство и менаџмент Цел на обуката Целта на обуката е стекнување и/или подобрувањ..
10.030,00 €
без ДДВ: 8.500,00 €
Ефективно управување со времето
Ефективно управување со времето Цел на обуката Целта на обуката е стекнување вештини за ефект..
5.192,00 €
без ДДВ: 4.400,00 €
Застапување интереси (Advocacy)
Застапување интереси (Advocacy) Застапување значи и да се преземе лидерство и да се влијае врз но..
5.782,00 €
без ДДВ: 4.900,00 €
Иновативност и креативност (надвор од рамката)
Иновативност и креативност („надвор од рамката“) Зошто ни е потребно да ја поттикнеме креативност..
5.192,00 €
без ДДВ: 4.400,00 €
Обука на обучувачи (ТоТ)
Обука на обучувачи (TOT) По завршувањето на обуката ќе можете: самостојно да извршите анализа на ..
10.030,00 €
без ДДВ: 8.500,00 €
Основи на програмирање во Python
Основи на програмирање во Python На овој курс ќе се запознаете со тоа како се користи Python за р..
6.800,00 €
без ДДВ: 6.800,00 €
Продажба и техники на продажба
Продажба и техники на продажба Цел на обуката Целта на обуката е стекнување вештини на профес..
10.502,00 €
без ДДВ: 8.900,00 €
Развивање емоционална интелигенција
Развивање емоционална интелигенција Способност да се управува со сопствените емоции и со емоциите..
5.782,00 €
без ДДВ: 4.900,00 €
Решавање проблеми и донесување одлуки
Решавање проблеми и донесување одлуки Цел на обуката Целта на обуката е стекнување вештини за..
5.782,00 €
без ДДВ: 4.900,00 €
Стрес и управување со стрес
Стрес и управување со стрес Цел на обуката Целта на обуката е стекнување вештини за справање ..
5.192,00 €
без ДДВ: 4.400,00 €
Управување со тешки ситуации
Управување со тешки ситуации Целта на обуката е стекнување и/или подобрување на вештините за спра..
5.310,00 €
без ДДВ: 4.500,00 €

За нас

ЕСП - Развој и управување на човечки ресурси ДОО е компанија која што успешно опстојува oд 1999 година на пазарот и е специјализирана за: превод и толкување; обука по странски јазици; компјутерска едукација; и обуки и советување за личен и професионален развој. Читај повеќе

Контакт

  • +389 2 32 46 041
  • +389 75 446 706 +389 71 324 170
  • +389 2 32 46 041
  • info@esp.com.mk esp@esp.com.mk

Facebook

ЕСП Web Shop © 2024. UKION SHOPS