google-site-verification=sBk9zkyxuNDRz-IScBT5pgDyjDS9raS5baDFnnh0X8Y

КОМПЈУТЕРСКИ КУРСЕВИ

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
C++ за младинци - интензивен курс
Наставата се одвива онлајн. Еден степен е организиран во 24 часа по 45 мин, 3 пати неделно по 2..
4.900 ден.
без ДДВ: 4.900 ден.
Програмирање во C++ за младинци - Втор степен
Во периодот на пандемија од Covid 19, сите часови се одвиват online. Еден степен е организиран во..
9.600 ден.
без ДДВ: 9.600 ден.
Основи на програмирање во Python
Основи на програмирање во Python На овој курс ќе се запознаете со тоа како се користи Python за р..
6.800 ден.
без ДДВ: 6.800 ден.
Archi CAD
Archi CAD Овие курсеви се наменети за градежници, архитекти и лица кои се занимаваат со екстерни ..
7.500 ден.
без ДДВ: 7.500 ден.
C++
C++ Овој курс е воведен и наменет за средношколци или пак за секој оној кој сака да научи програм..
6.000 ден.
без ДДВ: 6.000 ден.
Illustrator
Illustrator Овој курс е наменет за слушателите кои имаат одредени предзнаења за работа на компјут..
5.800 ден.
без ДДВ: 5.800 ден.
Детски компјутерски курс - 8 месеци
Детски компјутерски курс Во периодот на пандемија од Covid 19, сите часови се одвиват online. ..
12.400 ден.
без ДДВ: 12.400 ден.
AutoCAD 2D
Овие курсеви се наменети за градежници, архитекти и градежни инженери и лица кои се занимаваат со пр..
7.500 ден.
без ДДВ: 7.500 ден.
Основи на JAVA
Основи на JAVA 39 часа по 60 мин Општо за Јава. Основни карактеристики Подесување ..
6.900 ден.
без ДДВ: 6.900 ден.
Excel - напредни техники
Овој курс е наменет за слушателите кои веќе имаат одредени предзнаења од Excel. Целта на курсот е да..
6.200 ден.
без ДДВ: 6.200 ден.
Excel - основно и средно ниво
Овој курс е наменет за слушателите кои сакаат да се здобијат со основни и средни познавања од област..
5.800 ден.
без ДДВ: 5.800 ден.
Пакет за канцелариско работење - напредни техники
(Windows, Word, Excel, Internet, Outlook) Напредно ниво Овој курс е наменет за слушатели кои и..
7.500 ден.
без ДДВ: 7.500 ден.
Графички дизајн
Обуката за Графички дизајн е наменета за слушатели кои имаат солидни познавања од работа Windows. ..
14.600 ден.
без ДДВ: 14.600 ден.
MS Project
Овој курс е наменет за слушателите кои имаат одредени предзнаења за работа на компјутери и Windows X..
7.500 ден.
без ДДВ: 7.500 ден.
Photoshop
Овој курс е наменет за слушателите кои имаат одредени предзнаења за работа на компјутери и Windows. ..
5.800 ден.
без ДДВ: 5.800 ден.
PowerPoint
Овој курс е наменет за слушателите кои сакаат да се здобијат со познавања од PowerPoint програмата н..
2.500 ден.
без ДДВ: 2.500 ден.
InDesign
InDesign Овој курс е наменет за слушателите кои имаат одредени предзнаења за работа на компју..
5.800 ден.
без ДДВ: 5.800 ден.
Пакет за канцелариско работење - основно и средно ниво
Основно и средно ниво Овој курс е наменет за слушатели кои немаат или пак имаат мали познавања од..
7.250 ден.
без ДДВ: 7.250 ден.

За нас

ЕСП - Развој и управување на човечки ресурси ДОО е компанија која што успешно опстојува oд 1999 година на пазарот и е специјализирана за: превод и толкување; обука по странски јазици; компјутерска едукација; и обуки и советување за личен и професионален развој. Читај повеќе

Verificiran badge

ESP ISO 9001

ESP ISO 17100

Контакт

  • +389 2 32 46 041
  • +389 75 446 706 +389 71 324 170
  • +389 2 32 46 041
  • info@esp.com.mk esp@esp.com.mk

Facebook

ЕСП Web Shop © 2024. UKION SHOPS