Компјутерски курсеви за возрасни

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Основи на програмирање во Python
Основи на програмирање во Python На овој курс ќе се запознаете со тоа како се користи Python за р..
6.800 ден.
без ДДВ: 6.800 ден.
Archi CAD
Archi CAD Овие курсеви се наменети за градежници, архитекти и лица кои се занимаваат со екстерни ..
7.500 ден.
без ДДВ: 7.500 ден.
C++
C++ Овој курс е воведен и наменет за средношколци или пак за секој оној кој сака да научи програм..
6.000 ден.
без ДДВ: 6.000 ден.
Illustrator
Illustrator Овој курс е наменет за слушателите кои имаат одредени предзнаења за работа на компјут..
4.600 ден.
без ДДВ: 4.600 ден.
AutoCAD 3D
Овие курсеви се наменети за градежници, архитекти и градежни инженери и лица кои се занимаваат со пр..
8.000 ден.
без ДДВ: 8.000 ден.
AutoCAD 2D
Овие курсеви се наменети за градежници, архитекти и градежни инженери и лица кои се занимаваат со пр..
7.500 ден.
без ДДВ: 7.500 ден.
MS Access
Овој курс е наменет за слушателите кои сакаат да се здобијат со познавања од релациони бази на подат..
5.600 ден.
без ДДВ: 5.600 ден.
Интернет
Овој курс е наменет за слушатели кои сакаат да станат дел од глобалната мрежа. 9 часа по 60 мин. ..
2.000 ден.
без ДДВ: 2.000 ден.
Основи на JAVA
Основи на JAVA 39 часа по 60 мин Општо за Јава. Основни карактеристики Подесување ..
6.900 ден.
без ДДВ: 6.900 ден.
Excel - напредни техники
Овој курс е наменет за слушателите кои веќе имаат одредени предзнаења од Excel. Целта на курсот е да..
4.700 ден.
без ДДВ: 4.700 ден.
Excel - основно и средно ниво
Овој курс е наменет за слушателите кои сакаат да се здобијат со основни и средни познавања од област..
4.400 ден.
без ДДВ: 4.400 ден.
Пакет за канцелариско работење - напредни техники
(Windows, Word, Excel, Internet, Outlook) Напредно ниво Овој курс е наменет за слушатели кои и..
5.950 ден.
без ДДВ: 5.950 ден.
Графички дизајн
Обуката за Графички дизајн е наменета за слушатели кои имаат солидни познавања од работа Windows. ..
12.600 ден.
без ДДВ: 12.600 ден.
MS Project
Овој курс е наменет за слушателите кои имаат одредени предзнаења за работа на компјутери и Windows X..
7.500 ден.
без ДДВ: 7.500 ден.
Word - напредни техники
Овој курс е наменет за слушателите кои веќе имаат одредени предзнаења од Word. Целта на курсот е да ..
4.200 ден.
без ДДВ: 4.200 ден.
Windows & Word
Овој курс е наменет за слушателите кои сакаат да се здобијат со основни и средни познавања од област..
4.200 ден.
без ДДВ: 4.200 ден.
Photoshop
Овој курс е наменет за слушателите кои имаат одредени предзнаења за работа на компјутери и Windows. ..
4.600 ден.
без ДДВ: 4.600 ден.
PowerPoint
Овој курс е наменет за слушателите кои сакаат да се здобијат со познавања од PowerPoint програмата н..
2.500 ден.
без ДДВ: 2.500 ден.
InDesign
InDesign Овој курс е наменет за слушателите кои имаат одредени предзнаења за работа на компју..
4.600 ден.
без ДДВ: 4.600 ден.
Пакет за канцелариско работење - основно и средно ниво
Основно и средно ниво Овој курс е наменет за слушатели кои немаат или пак имаат мали познавања од..
5.650 ден.
без ДДВ: 5.650 ден.

За нас

ЕСП - Развој и управување на човечки ресурси ДОО е компанија која што успешно опстојува веќе 21 годинa на пазарот и е специјализирана за: превод и толкување; обука по странски јазици; компјутерска едукација; и обуки и советување за личен и професионален развој. Читај повеќе

Контакт

  • +389 2 32 46 041
  • +389 75 446 706 +389 71 324 170
  • +389 2 32 46 041
  • info@esp.com.mk esp@esp.com.mk

Facebook

ЕСП Web Shop © 2022. UKION SHOPS