google-site-verification=sBk9zkyxuNDRz-IScBT5pgDyjDS9raS5baDFnnh0X8Y

Јазични курсеви за возрасни

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Кинески јазик
  Наставна програма HSK за следење на курс по кинески јазик HSK (汉语水平考试 - hanyu shuiping ..
8.600 ден.
без ДДВ: 8.600 ден.
Општ грчки јазик
Општ грчки јазик Курсевите се распределени во неколку степени А1.1, А1, А2.1, А2, B1.1, B1, B2..
6.200 ден.
без ДДВ: 6.200 ден.
Општ албански јазик
Општ албански јазик Курсевите се распределени во неколку степени А1.1, А1, А2.1, А2, B1.1, B1,..
6.200 ден.
без ДДВ: 6.200 ден.
Општ италијански јазик
Општ италијански јазик Курсевите се распределени во неколку степени А1.1, А1, А2.1, А2, B1.1, ..
6.200 ден.
без ДДВ: 6.200 ден.
Македонски јазик за странци
Македонски јазик за странци Курсевите се распределени во неколку степени А1.1, А1, А2.1, А2, B..
6.200 ден.
без ДДВ: 6.200 ден.
Курс по англиски јазик - комуникација
Курс по англиски јазик - комуникација Дали ја знаете граматиката на јазикот, правилата, го разбир..
6.900 ден.
без ДДВ: 6.900 ден.
Општ германски јазик
Општ германски јазик Германскиот е втор најчесто зборуван јазик, по англискиот! Германскиот ја..
6.200 ден.
без ДДВ: 6.200 ден.
Општ руски јазик
Општ руски јазик Курсевите се распределени во неколку степени А1.1, А1, А2.1, А2, B1.1, B1, B2..
6.200 ден.
без ДДВ: 6.200 ден.
Општ француски јазик
Општ француски јазик Курсевите се распределени во неколку степени А1.1, А1, А2.1, А2, B1.1, B1..
6.200 ден.
без ДДВ: 6.200 ден.
Општ турски јазик
Општ турски јазик Курсевите се распределени во неколку степени А1.1, А1, А2.1, А2, B1.1, B1, B..
6.200 ден.
без ДДВ: 6.200 ден.
Општ англиски јазик
Општ англиски јазик ОПШТ АНГЛИСКИ ЈАЗИК «Ако му зборуваш на човек на јазик што го разбира, тоа..
6.200 ден.
без ДДВ: 6.200 ден.
Деловен англиски јазик
Деловен англиски јазик Курсевите по Деловен англикси јазик се поделени според Заедничката евр..
6.900 ден.
без ДДВ: 6.900 ден.
Англиски за човечки ресурси
Англиски за човечки ресурси Преглед Англиски за човечки ресурси е соодветен за менаџери по..
5.200 ден.
без ДДВ: 5.200 ден.
Англиски за правници
Англиски за правници Краток, брз, специјализиран курс по англиски јазик од областа на правнат..
5.200 ден.
без ДДВ: 5.200 ден.

За нас

ЕСП - Развој и управување на човечки ресурси ДОО е компанија која што успешно опстојува oд 1999 година на пазарот и е специјализирана за: превод и толкување; обука по странски јазици; компјутерска едукација; и обуки и советување за личен и професионален развој. Читај повеќе

Verificiran badge

Контакт

  • +389 2 32 46 041
  • +389 75 446 706 +389 71 324 170
  • +389 2 32 46 041
  • info@esp.com.mk esp@esp.com.mk

Facebook

ЕСП Web Shop © 2024. UKION SHOPS