Подготовка за меѓународни испити

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Подготовка за Специјализиран курс за деловен англиски јазик (BEC)
Подготовка за Специјализиран курс за деловен англиски јазик (BEC) Кембриџ - BEC Vantage Mast..
6.750 ден.
без ДДВ: 6.750 ден.
Подготовка за Специјализиран курс - финансиски англиски јазик (ICFE)
Подготовка за Специјализиран курс - финансиски англиски јазик (ICFE) Курсот се состои од вкупно 1..
11.200 ден.
без ДДВ: 11.200 ден.
Подготовка за Специјализиран курс- англиски јазик за правници (ILEC)
Подготовка за Специјализиран курс- англиски јазик за правници (ILEC) Курсот се состои од вкуп..
11.200 ден.
без ДДВ: 11.200 ден.
Подготовка за ibt TOEFL
Подготовка за ibt TOEFL (Internet Based Test - Test of English as a Foreign Language) 60 часа по ..
6.750 ден.
без ДДВ: 6.750 ден.
Подготовка за IELTS
Подготовка за IELTS 56 часа по  45 мин IELTS, односно Меѓународниот систем за тестирање п..
6.750 ден.
без ДДВ: 6.750 ден.
Подготовка за APTIS
Подготовка за APTIS 30 часа по 45 мин 2 до 3 пати неделно, 2 часа во термин (90 мин) ..
4.000 ден.
без ДДВ: 4.000 ден.
Подготовка за BULATS
Подготовка за полагање BULATS Фонд на часови: 40 часа од по 45 минути. Интензитет: 2 или 3 пат..
4.500 ден.
без ДДВ: 4.500 ден.

За нас

ЕСП - Развој и управување на човечки ресурси ДОО е компанија која што успешно опстојува веќе 21 годинa на пазарот и е специјализирана за: превод и толкување; обука по странски јазици; компјутерска едукација; и обуки и советување за личен и професионален развој. Читај повеќе

Контакт

  • +389 2 32 46 041
  • +389 75 446 706 +389 71 324 170
  • +389 2 32 46 041
  • info@esp.com.mk esp@esp.com.mk

Facebook

ЕСП Web Shop © 2022. UKION SHOPS