ЈАЗИЧНИ КУРСЕВИ

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Општ грчки јазик
Општ грчки јазик Курсевите се распределени во неколку степени А1.1, А1, А2.1, А2, B1.1, B1, B2..
5.600 ден.
без ДДВ: 5.600 ден.
Општ албански јазик
Општ албански јазик Курсевите се распределени во неколку степени А1.1, А1, А2.1, А2, B1.1, B1,..
5.600 ден.
без ДДВ: 5.600 ден.
Општ италијански јазик
Општ италијански јазик Курсевите се распределени во неколку степени А1.1, А1, А2.1, А2, B1.1, ..
5.600 ден.
без ДДВ: 5.600 ден.
Македонски јазик за странци
Македонски јазик за странци Курсевите се распределени во неколку степени А1.1, А1, А2.1, А2, B..
5.200 ден.
без ДДВ: 5.200 ден.
Англиски за контролори на летање
Англиски за контролори на летање Англиски за конторлори на летање (според ИКАО) 30 часа по 45 ..
3.900 ден.
без ДДВ: 3.900 ден.
Курс по англиски јазик - комуникација
Курс по англиски јазик - комуникација Дали ја знаете граматиката на јазикот, правилата, го разбир..
6.500 ден.
без ДДВ: 6.500 ден.
Општ германски јазик
Општ германски јазик Германскиот е втор најчесто зборуван јазик, по англискиот! Германскиот ја..
5.600 ден.
без ДДВ: 5.600 ден.
Општ руски јазик
Општ руски јазик Курсевите се распределени во неколку степени А1.1, А1, А2.1, А2, B1.1, B1, B2..
5.600 ден.
без ДДВ: 5.600 ден.
Општ француски јазик
Општ француски јазик Курсевите се распределени во неколку степени А1.1, А1, А2.1, А2, B1.1, B1..
5.600 ден.
без ДДВ: 5.600 ден.
Општ турски јазик
Општ турски јазик Курсевите се распределени во неколку степени А1.1, А1, А2.1, А2, B1.1, B1, B..
5.600 ден.
без ДДВ: 5.600 ден.
Општ англиски јазик
Општ англиски јазик ОПШТ АНГЛИСКИ ЈАЗИК «Ако му зборуваш на човек на јазик што го разбира, тоа..
5.600 ден.
без ДДВ: 5.600 ден.
Деловен англиски јазик
Деловен англиски јазик Курсевите по Деловен англикси јазик се поделени според Заедничката евр..
6.500 ден.
без ДДВ: 6.500 ден.
Подготовка за Специјализиран курс за деловен англиски јазик (BEC)
Подготовка за Специјализиран курс за деловен англиски јазик (BEC) Кембриџ - BEC Vantage Mast..
6.750 ден.
без ДДВ: 6.750 ден.
Подготовка за Специјализиран курс - финансиски англиски јазик (ICFE)
Подготовка за Специјализиран курс - финансиски англиски јазик (ICFE) Курсот се состои од вкупно 1..
11.200 ден.
без ДДВ: 11.200 ден.
Англиски за човечки ресурси
Англиски за човечки ресурси Преглед Англиски за човечки ресурси е соодветен за менаџери по..
3.900 ден.
без ДДВ: 3.900 ден.
Англиски за правници
Англиски за правници Краток, брз, специјализиран курс по англиски јазик од областа на правнат..
3.900 ден.
без ДДВ: 3.900 ден.
Подготовка за Специјализиран курс- англиски јазик за правници (ILEC)
Подготовка за Специјализиран курс- англиски јазик за правници (ILEC) Курсот се состои од вкуп..
11.200 ден.
без ДДВ: 11.200 ден.
Подготовка за ibt TOEFL
Подготовка за ibt TOEFL (Internet Based Test - Test of English as a Foreign Language) 60 часа по ..
6.750 ден.
без ДДВ: 6.750 ден.
Подготовка за IELTS
Подготовка за IELTS 56 часа по  45 мин IELTS, односно Меѓународниот систем за тестирање п..
6.750 ден.
без ДДВ: 6.750 ден.
Подготовка за APTIS
Подготовка за APTIS 30 часа по 45 мин 2 до 3 пати неделно, 2 часа во термин (90 мин) ..
4.000 ден.
без ДДВ: 4.000 ден.
Подготовка за BULATS
Подготовка за полагање BULATS Фонд на часови: 40 часа од по 45 минути. Интензитет: 2 или 3 пат..
4.500 ден.
без ДДВ: 4.500 ден.
Подготовка за полагање државна матура по англиски јазик
Подготовка за полагање државна матура по англиски јазик 36 часа по 45 мин ..
4.800 ден.
без ДДВ: 4.800 ден.
Детски јазични курсеви - 8 месеци
Детски јазични курсеви Во периодот на пандемија од Covid 19, сите часови се одвиват online. Ку..
9.600 ден.
без ДДВ: 9.600 ден.

За нас

ЕСП - Развој и управување на човечки ресурси ДОО е компанија која што успешно опстојува веќе 21 годинa на пазарот и е специјализирана за: превод и толкување; обука по странски јазици; компјутерска едукација; и обуки и советување за личен и професионален развој. Читај повеќе

Контакт

  • +389 2 32 46 041
  • +389 75 446 706 +389 71 324 170
  • +389 2 32 46 041
  • info@esp.com.mk esp@esp.com.mk

Facebook

ЕСП Web Shop © 2022. UKION SHOPS