google-site-verification=sBk9zkyxuNDRz-IScBT5pgDyjDS9raS5baDFnnh0X8Y

Вработување

Кариера во ЕСП

Можности кои се нудат на вработените

Вработените во ЕСП имаат можности да се усовршуваат и напредуваат на работното место преку стекнување искуство на самото работно место како и преку посета на семинари, работилници и обуки.

Профил на потенцијални вработени

ЕСП е секогаш во потрага по поединци на кои им е предизвик да работат во динамична и креативна атмосфера. Во таа насока ЕСП би разгледувало потенцијални вработени со следниве карактеристики:

 • Спремни за тимска работа
 • Самоиницијативност
 • Лојалност
 • Мотивираност

Образование неопходно за работа во ЕСП

    Завршено соодветно високо образование за одделот за кој аплицира

 • Преводи / толкување - завршено соодветно (Јазик - насока Преводи и толкување) високо образование
 • Едукација странски јазици - завршено соодветно (Јазик - насока Професор по странски јазик) високо образование
 • Компјутерска едукација - завршено соодветно високо образование
 • Обука за развој и управување на човечки ресурси - завршени соодветни постдипломски студии

Заинтересираните можат да ни испратат:

Писмо за намери и Биографија на e-mail: esp@esp.com.mk со назнака: Вработување во ЕСП

Поврзете се
Facebook
Instagram
LinkeIn

За нас

ЕСП - Развој и управување на човечки ресурси ДОО е компанија која што успешно опстојува oд 1999 година на пазарот и е специјализирана за: превод и толкување; обука по странски јазици; компјутерска едукација; и обуки и советување за личен и професионален развој. Читај повеќе

Контакт

 • +389 2 32 46 041
 • +389 75 446 706 +389 71 324 170
 • +389 2 32 46 041
 • info@esp.com.mk esp@esp.com.mk

Facebook

ЕСП Web Shop © 2023. UKION SHOPS