google-site-verification=sBk9zkyxuNDRz-IScBT5pgDyjDS9raS5baDFnnh0X8Y

ОБУКИ / РАБОТИЛНИЦИ

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Развивање емоционална интелигенција
Развивање емоционална интелигенција Способност да се управува со сопствените емоции и со емоциите..
5.428 ден.
без ДДВ: 4.600 ден.
Мотивација
Мотивација Цел на обуката Целта на обуката е стекнување и/или подобрување на вештините за мот..
5.428 ден.
без ДДВ: 4.600 ден.
Застапување интереси (Advocacy)
Застапување интереси (Advocacy) Застапување значи и да се преземе лидерство и да се влијае врз но..
5.428 ден.
без ДДВ: 4.600 ден.
Решавање проблеми и донесување одлуки
Решавање проблеми и донесување одлуки Цел на обуката Целта на обуката е стекнување вештини за..
5.428 ден.
без ДДВ: 4.600 ден.
Ефективно водење состаноци
Ефективно водење состаноци Цел на обуката Целта на обуката е стекнување и/или подобрување веш..
4.956 ден.
без ДДВ: 4.200 ден.
Справување со тешки клиенти
Справување со тешки клиенти Целта на обуката е стекнување и/или подобрување на вештините за справ..
4.956 ден.
без ДДВ: 4.200 ден.
Управување со тешки ситуации
Управување со тешки ситуации Целта на обуката е стекнување и/или подобрување на вештините за спра..
4.956 ден.
без ДДВ: 4.200 ден.
Менаџирање со работна сила од далечина
Менаџирање со работна сила од далечина Успешноста на компанијата зависи од работната сила и од не..
11.564 ден.
без ДДВ: 9.800 ден.
Тим и градење тимови
Тим и градење тимови Цел на обуката Целта на обуката/работилницата е стекнување вештини за ти..
11.564 ден.
без ДДВ: 9.800 ден.
Управување со тимови со високи перформанси
Управување со тимови со високи перформанси Цел на обуката Јакнење на улогата на раководителит..
11.564 ден.
без ДДВ: 9.800 ден.
Стратешко планирање
Стратешко планирање Цел на обуката Целта на обуката е стекнување вештини за стратешко планира..
11.564 ден.
без ДДВ: 9.800 ден.
Грижа за клиенти
Грижа за клиенти Цел на обуката Целта на обуката е стекнување и/или подобрување на вештините ..
10.148 ден.
без ДДВ: 8.600 ден.
Ангажираност на работното место
Ангажираност на работното место Цел на обуката Целта на обукта е зголемување на свесноста за ..
5.428 ден.
без ДДВ: 4.600 ден.
Управување со промени
Управување со промени Цел на обуката Промените во повеќе аспекти од нашиот живот се постојани..
10.148 ден.
без ДДВ: 8.600 ден.
Управување со проекти
Управување со проекти Цел на обуката Целта на обуката е стекнување вештини за управување со п..
10.148 ден.
без ДДВ: 8.600 ден.
Презентациски вештини
Презентациски вештини   Цел на обуката   Целта на обуката е стекнување со през..
4.838 ден.
без ДДВ: 4.100 ден.
Иновативност и креативност (надвор од рамката)
Иновативност и креативност („надвор од рамката“) Зошто ни е потребно да ја поттикнеме креативност..
4.838 ден.
без ДДВ: 4.100 ден.
Развој и управување на човечки ресурси
Развој и управување на човечки ресурси Цел на обуката Целта на обуката е усовршување и/или стекн..
9.676 ден.
без ДДВ: 8.200 ден.
Обука на обучувачи (ТоТ)
Обука на обучувачи (TOT) По завршувањето на обуката ќе можете: самостојно да извршите анализа на ..
9.676 ден.
без ДДВ: 8.200 ден.
Вештини на преговарање
Вештини на преговарање Цел на обуката Целта на обуката е стекнување вештини на преговарање пр..
4.838 ден.
без ДДВ: 4.100 ден.
Стрес и управување со стрес
Стрес и управување со стрес Цел на обуката Целта на обуката е стекнување вештини за справање ..
4.838 ден.
без ДДВ: 4.100 ден.
Ефективно управување со времето
Ефективно управување со времето Цел на обуката Целта на обуката е стекнување вештини за ефект..
4.838 ден.
без ДДВ: 4.100 ден.
Продажба и техники на продажба
Продажба и техники на продажба Цел на обуката Целта на обуката е стекнување вештини на профес..
10.148 ден.
без ДДВ: 8.600 ден.
Ефективно лидерство и менаџмент
Ефективно лидерство и менаџмент Цел на обуката Целта на обуката е стекнување и/или подобрувањ..
9.676 ден.
без ДДВ: 8.200 ден.
Комуникациски вештини
Комуникациски вештини Цел на обуката Целта на обуката е стекнување и подобрување на комуникац..
4.838 ден.
без ДДВ: 4.100 ден.

За нас

ЕСП - Развој и управување на човечки ресурси ДОО е компанија која што успешно опстојува oд 1999 година на пазарот и е специјализирана за: превод и толкување; обука по странски јазици; компјутерска едукација; и обуки и советување за личен и професионален развој. Читај повеќе

Контакт

  • +389 2 32 46 041
  • +389 75 446 706 +389 71 324 170
  • +389 2 32 46 041
  • info@esp.com.mk esp@esp.com.mk

Facebook

ЕСП Web Shop © 2022. UKION SHOPS