google-site-verification=sBk9zkyxuNDRz-IScBT5pgDyjDS9raS5baDFnnh0X8Y

Пребарување

Критериуми за пребарување

Пребарај:

Производи кои ги исполнуваат критериумите за пребарување

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Illustrator
Illustrator Овој курс е наменет за слушателите кои имаат одредени предзнаења за работа на компјут..
5.800 ден.
без ДДВ: 5.800 ден.
Вештини на преговарање
Вештини на преговарање Цел на обуката Целта на обуката е стекнување вештини на преговарање пр..
5.192 ден.
без ДДВ: 4.400 ден.
Ефективно лидерство и менаџмент
Ефективно лидерство и менаџмент Цел на обуката Целта на обуката е стекнување и/или подобрувањ..
10.030 ден.
без ДДВ: 8.500 ден.
Ефективно управување со времето
Ефективно управување со времето Цел на обуката Целта на обуката е стекнување вештини за ефект..
5.192 ден.
без ДДВ: 4.400 ден.
Застапување интереси (Advocacy)
Застапување интереси (Advocacy) Застапување значи и да се преземе лидерство и да се влијае врз но..
5.782 ден.
без ДДВ: 4.900 ден.
Иновативност и креативност (надвор од рамката)
Иновативност и креативност („надвор од рамката“) Зошто ни е потребно да ја поттикнеме креативност..
5.192 ден.
без ДДВ: 4.400 ден.
Обука на обучувачи (ТоТ)
Обука на обучувачи (TOT) По завршувањето на обуката ќе можете: самостојно да извршите анализа на ..
10.030 ден.
без ДДВ: 8.500 ден.
Основи на програмирање во Python
Основи на програмирање во Python На овој курс ќе се запознаете со тоа како се користи Python за р..
6.800 ден.
без ДДВ: 6.800 ден.
Развивање емоционална интелигенција
Развивање емоционална интелигенција Способност да се управува со сопствените емоции и со емоциите..
5.782 ден.
без ДДВ: 4.900 ден.
Решавање проблеми и донесување одлуки
Решавање проблеми и донесување одлуки Цел на обуката Целта на обуката е стекнување вештини за..
5.782 ден.
без ДДВ: 4.900 ден.
Стрес и управување со стрес
Стрес и управување со стрес Цел на обуката Целта на обуката е стекнување вештини за справање ..
5.192 ден.
без ДДВ: 4.400 ден.
Управување со тешки ситуации
Управување со тешки ситуации Целта на обуката е стекнување и/или подобрување на вештините за спра..
5.310 ден.
без ДДВ: 4.500 ден.

За нас

ЕСП - Развој и управување на човечки ресурси ДОО е компанија која што успешно опстојува oд 1999 година на пазарот и е специјализирана за: превод и толкување; обука по странски јазици; компјутерска едукација; и обуки и советување за личен и професионален развој. Читај повеќе

Контакт

  • +389 2 32 46 041
  • +389 75 446 706 +389 71 324 170
  • +389 2 32 46 041
  • info@esp.com.mk esp@esp.com.mk

Facebook

ЕСП Web Shop © 2023. UKION SHOPS