google-site-verification=sBk9zkyxuNDRz-IScBT5pgDyjDS9raS5baDFnnh0X8Y

ЕЦДЛ

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Подготовка за ECDL, Модул 6
Подготовка за ECDL, Модул 6 Следење на обука пред полагање за ECDL тест не е неопходно. Кандидати..
3.000 ден.
без ДДВ: 3.000 ден.
Подготовка за ECDL, Модул 5
Подготовка за ECDL, Модул 5 Следење на обука пред полагање за ECDL тест не е неопходно. Кандидати..
6.500 ден.
без ДДВ: 6.500 ден.
Подготовка за ECDL, Модул 4
Подготовка за ECDL, Модул 4 Следење на обука пред полагање за ECDL тест не е неопходно. Кандидати..
4.800 ден.
без ДДВ: 4.800 ден.
Подготовка за ЕЦДЛ тест, Модули 1, 2 и 3
Подготовка за ЕЦДЛ тест Модули 1, 2 и 3 Следење на обука пред полагање за ECDL тест не е неопходн..
4.300 ден.
без ДДВ: 4.300 ден.

За нас

ЕСП - Развој и управување на човечки ресурси ДОО е компанија која што успешно опстојува oд 1999 година на пазарот и е специјализирана за: превод и толкување; обука по странски јазици; компјутерска едукација; и обуки и советување за личен и професионален развој. Читај повеќе

Контакт

  • +389 2 32 46 041
  • +389 75 446 706 +389 71 324 170
  • +389 2 32 46 041
  • info@esp.com.mk esp@esp.com.mk

Facebook

ЕСП Web Shop © 2023. UKION SHOPS