google-site-verification=sBk9zkyxuNDRz-IScBT5pgDyjDS9raS5baDFnnh0X8Y

Усни преводи

Усни преводи, симултан и консекутивен

Се пресметува по час и/или ден.

Контактирајте нѐ на esp@esp.com.mk и/или

+389 2 3246 041

+389 71 324 170

+389 75 446 706

Поврзете се
Facebook
Instagram
LinkeIn

За нас

ЕСП - Развој и управување на човечки ресурси ДОО е компанија која што успешно опстојува oд 1999 година на пазарот и е специјализирана за: превод и толкување; обука по странски јазици; компјутерска едукација; и обуки и советување за личен и професионален развој. Читај повеќе

Контакт

  • +389 2 32 46 041
  • +389 75 446 706 +389 71 324 170
  • +389 2 32 46 041
  • info@esp.com.mk esp@esp.com.mk

Facebook

ЕСП Web Shop © 2023. UKION SHOPS